Vår kärlek till champagnehinkar

Det finns ju otroligt många varianter på champagnehinkar och jakten på den perfekta är ständig. Att servera sitt bubbel ur en fin hink är så mycket trevligare. Man kan hitta fina i butiker som exempelvis Cervera men vi tycker nog att de med historia och gärna retro är the shit.
Här är ett urval av våra hinkar. Se och njut.
Planethinken där glasen är skumpaplanetens månar. Blir inte vackrar än så. Köpt på ebay.
En hink som berättar vad som finns i är bra. Det är bra att vara övertydlig ibland i synnerhet om man har mycket bubblor innanför västen.
Klassisk och stor variation av hink. Köpt sommaren 2016 på ByggOle i Nacka. Som även funkar bra som kattsäng som ni kan se nedan.
Äldre hinkar är underbart. Här är en som är köpt på utvaldating.se som ofta har fina hinkar, glas och annat relaterat till detta ämne. Vi har sett drinkvagnar där som är to die for. (Ananasfatet i guld är från HM Home.)
Gör sig även mycket bra i badrummet om man har mässing.
Ännu ett exempel på en gammal hink. Troligen 60-tal som är underbar både med sin historia och patina.
Och har man ingen hink kan faktiskt ett stort fat och även en hatt fungera utmärkt. Undvik dock att lägga is i hattar. Har du en fin hink? Kommentera här eller tagga din bild med #bubblesnblast på Instagram så ser vi och kan reposta.

Write a comment