Zalto, det perfekta glaset?

Sommaren 2017 var sommaren då Bubblesnblast drack fjäderlätt. Ja, inte på grund av låga alkoholhalter på bubblorna i glasen utan på grund av möjligheten att få prova på de fantastiska glasen från Zalto.

Det var med försiktig förväntan vi packade upp de väl förpackade glasen ur kartongen. Hur sköra var de? Skulle de vara så tunna som vi hört att de skulle vara? Vågar man verkligen använda glas tunna som rimfrost på ett fönster och lätta som en vindpust?

Det kan man självklart. De här glasen är av yppersta design och fullständigt fantastiska att dricka såväl champagne som vin ur. Vi blev övertygade direkt och knäsvaga av den  lyxiga känslan dessa glas gav vid vår första provning.

Upplevelsen av en dryck är alltid beroende av glaset du dricker ur. Med ett Zaltoglas i din hand kan du inte misslyckas med en middagsbjudning eller champagneprovning. Är det första gången du dricker ur ett Zalto kommer du att slås av hur oerhört tunna och lätta de är. Det är nästan som att dricka direkt ur luften. Nästa gång du bjuder gäster kommer de självklart förvänta sig samma unika upplevelse…

Det ligger självfallet ett exklusivt hantverk bakom dessa glas. I sann Zaltofilosofi strävar man efter både funktionalitet och uttryck. I kombination med en exceptionell kvalite som innovativ design så har vi med en härlig produkt att göra. Högkvalificerade glasblåsare bådar för kvalite och de vackra  vinklarna i glasen står för något så unikt som vinklarna i jordaxeln. Glasen är designade för såväl lätta Sauvignon Blanc viner, tyngre och mustiga Bordeauxviner som bubbliga, festliga champagnebubblor.

Bubblesnblast säger SKÅL och önskar alla bubbel- och vinentusiaster därute möjlighet i höst att njuta av många Zaltoupplevelser!

Write a comment